Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 12:37 - запалянковско
Автор: flyco Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2467 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хайде, понеже в България всички разбираме от футбол и политика, и аз да кажа за футбола.
Бербатов напуснал националния, Стилиян също, че и Мартин. Ами ще напуснат я, как може някой да си представи, че тези играчи ще седнат чинно пред Станимир Стоилов и ще му засвидетелстват уважение. После ще се вслушат в мъдрите му съвети и ще излезат на терена да ги претворят в дела? Аз не мога да си представя такова нещо. Стоилов няма авторитет на треньор за българския национален отбор. Много български треньори нямат такъв авторитет. Лично аз се сещам само за двама, които могат да накарат играчите да направят това, което искат от тях: Димитър Пенев и Георги Василев. Е, може да се заложи и на чужденец, но пак е от голямо значение на кого точно. И тъй, оправданието "няма пари" не се признава. Щом имаш такива играчи трябва да намериш и подобаващ треньор иначе играчите ще направят точно това, което правят в момента - напускат националния. Те не са виновни.



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sramejlivetsa - Не съм съгласен! Какво значи авт...
13.05.2010 13:06
Не съм съгласен! Какво значи авторитет? Да си треньор на който и да е национален отбор не е ли достатъчно авторитетно? Че кои са тия пикльовци та няма да уважават българския национален отбор. Все едно, аз да спра да спазвам законите в България, защото, видиш ли, президента Първанов не ми е авторитетен. Има футболисти, които получават в пъти повече от нашите "звезди" , но с готовност ще прекосят 3 континента за да играят в Африка да речем, за националните си отбори.
цитирай
2. flyco - ...
13.05.2010 13:11
Да, и нашите футболисти правиха точно това доста дълго време. Понеже ръководството на футболния съюз не предприема никакви мерки за развитието на националния отбор футболистите са преценили, че участието им в него е безсмислено.
Ти може да спазваш законите на страната въпреки, че не уважаваш Първанов, но не можеш да забраниш на някой, който не уважава Първанов да отида да живее в Испания например.
цитирай
3. haralanov - Добър вариант за националния...
13.05.2010 13:43
Добър вариант за националният ни отбор беше Клаус Топмьолер.Работил с Бербатов в Леверкузен,класирал отбора на финал в Шампионска лига...Какво повече?Тогава обаче от футболната ни централа предпочетоха Мъри Стоилов.Резултатите ги видяхме!Нямаме никакви шансове в предстоящите квалификации за Евро 2012г.
цитирай
4. miralyub - Ми, добре е направил човекът. Ко...
13.05.2010 21:51
Ми, добре е направил човекът.
Колкото по-малко има общо с БГ, толкова по-добре.
Тук отдавна вече всичко е сдухано и безперспективно... за развитието на когото и да било.
цитирай
5. hatanasov - Христо Бонев
21.05.2010 23:37
Забравил си Христо Бонев. След като направи Панатинайкос шампион на Гърция след много години без титла през 1990 г., 8 години по-късно Бонев класира за последен път България на Световно първенство, въпреки, че рядко се дава шанс на провинцията да се изяви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1370171
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476