Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2010 11:07 - циганиите напоследък
Автор: flyco Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3057 Коментари: 7 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Циганиите напоследък зачестиха. Станалото - станало. Позиците са ясни и непоклатими. Поляризацията е недвусмислена, искрите хвърчат и се очаква в най-скоро време да протече тооооок.
Тъй.
Има едни хора, пазарно ориентирани, които се оглеждат от къде какво може да се изкопчи. Щото нали животът е с груби лапи челични и нищо даром не дава. Всъщност дава - ако успееш да се огледаш по-бързо от останалите или ако зяпаш от определен ъгъл. Та какво може да даде ситуацията освен искри и ток. Ами може да налее малко рейтинг в едни пооредели редици. Всъщност съвсем не малко, но в доста пооредели... Предполагам, че операцията по вливането вече е прошнурована и пронумерована. Може освен това да посгъсти едни други редици, съвсем не толкова редки. До тук - два взаимнодопълващи се интереса видимо ще бъдат удовлетворени. Трети интерес - абе я я оставете тази криза, този бюджет, сега, когато етническото напрежение в страната е изострено кой ще ти гледа скъсаният хастар и т.н. Пък покрай тази шумотевица едни договори могат да се подпишат, едни други да се преподпишат, стига само шумотевицата да не заглъхне ей тъй изведнъж и да не се обърне срещу тези, които по презумпция трябва да следят да не се получава. Всъщност много полезна може да се окаже ако не се прекали. Ама ние няма да прекалим, българите не прекаляват.

Постоянно се случва нещо непредвидено и постоянно някой се опитва да изкара полза от него. Ползата за един от край време е за сметка на други. Преди да тръгнете на някакви митинги все пак имайте предвид възможностите за заявяване на гражданска позиция както и начините, по които можете да я заявите. Всеки решава сам, а зелника не се знае кой ще го изяде. Все пак лудият винаги е този, който го дава.


Тагове:   напоследък,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bowman - ( ;)-<=<
09.07.2010 11:20
Незнам за какво говориш, но думички като малцинство и малцинствена политика ми звучат като гавра с добрата стара логика от бая доста време .
Разбира се политиката си има своя принадена логика ... ;)
цитирай
2. flyco - ...
09.07.2010 11:23
За какво говоря ли, ами за това, че главата не е само за украшение.
цитирай
3. bowman - Виж тук си прав ....
09.07.2010 11:30
Дано някой да чуе на време .
цитирай
4. mamkamu - Значи печеливши все пак има. То така ...
09.07.2010 13:24
Значи печеливши все пак има. То така е било през цялата история.
цитирай
5. flyco - Re: 4.
09.07.2010 14:27
Печелившите по време на война... хм.
цитирай
6. haralanov - Аааааа,не така...
09.07.2010 14:42
,,Станалото-станало,...Ти сериозно ли говориш?Нали знаеш,че за убийството на професора по История Калоянов,още няма осъдени и тикнати в затвора!Или пак ще кажеш ,,абе карай...,,.Не приемам подобна логика!
цитирай
7. flyco - Re: 6.
09.07.2010 15:00
Имам предвид не конкретния случай, а начинът, по който той ще бъде употребен за изгода на някого.
Ако говорим за конкретни случаи позицията ми е принципна: справедливо наказание за виновните според закона.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1367498
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476