Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2020 08:14 - През 2009-та "Европа" отмени нашето национално обединение
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1877 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 08.01.2021 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На нас НЕ НИ ПОЗВОЛИХА национално обединение.

Когато имаше правителство на цар, комунисти и турци, и омразата беше стихнала, и имахме ВРЪХ в икономиката,  ТОГАВА "Европа" свали това правителство със спиране на траншовете за корупция, НЕДОКАЗАНА ДО ДНЕС. Да, Н Е Д О К А З А Н А до Д Н Е С корупция!!!

И докара ББ на власт тая "Европа", и вече 10 години го подкрепя, заедно със САЩ, същия тоя ББ, затънал до гуша в ДОКАЗАНА корупция. Да, Д О К А З А Н А корупция.

А УСЛОВИЯТА за корупция ги създава същата "Европа". Като дава пари на доверие на членове на ЕНП и спира по подозрение за корупция пари на "враговете" от ПЕС.  Дали неумишлено? Едва ли. Да развращаваш ВРАГА СИ, е стара тактика, прилагана срещу индианците със същата цел - да им вземат ЗЕМЯТА. И на нас неусетно ни вземат земята.

Цялото село Волуяк например продаде земята си за фантастичните 20-22 евро за квадратен метър. 22 000 за декар!!! На 9 км от центъра на София и на 2км от околовръсното. И аз с тях продадох дядова земя. На чужди купувачи чрез Алфабанк. Това НИКОЯ неразвратена държава не би позволила. 

ДА, КАТО ИНДИАНЦИТЕ през 19-ти век НИ РАЗВРАЩАВАТ, за да ни ВЗЕМАТ  З Е М Я Т А. И същевременно техните медии, копирани и от нашите, подготвят общественото мнение в Европа и у нас, като ни сочат колко сме корумпирани. И наистина, обществиното мнение за нас вече е отвратително.

А това, че за "Европа" както и за НАТО не сме съюзници а ПЛЕННИЦИ, съмнява ли се някой още? НЕ съюзниците, а пленниците ги РАЗОРЪЖАВАТ, а нас ни разоръжиха военно и всякак. 

Да припомням ли как ни разоръжиха военно, грубо и явно, и икономически, малко по-полека?

Европа и САЩ ЗНАЯТ как се лекува и как се убива икономика. Това доказаха още в началото на 1950-те години, с прекратяването колапса на икономиката на ФРГ (тогава Западна Германия) и с поставяне началото на Германското икономическо чудо.

Ето как:

От края на войната през 1945г. до 1953г., дълговете на Западна Германия (ФРГ) растат, а икономиката се свива. Фалитът изглежда неизбежен, но ФРГ е антипод на социалистическата ГДР, затова кредиторите подхождат творчески.
Днес са много интересни решенията, с които се слагат основите на Германското икономическо чудо през 50-те години (според историка на германската икономика Албрехт Ричъл):

- Намаляване на дълга с поне 50% (фактически с 62%).
- Намаляване на лихвата по дълга на 0,5%
- 5-годишен мораториум за изплащане на дълга.
- Отлагане за неопределено време на военните дългове (репарации и др.).
- Възможност за изплащане на дълговете с марки (с малки изключения). 
- Изплащане на дълга, в т.ч. лихвите, с не-повече от 5% от износа.
- Осигуряване на пазари (!!! за да има пари по предната точка).
- Отказ от продаване на собствена продукция (!!!) на ФРГ.

Забелязахте ли? АБСОЛЮТНО  О Б Р А Т Н О Т О на това, което направиха за нас.


Всеки може да намери тези данни в нета. За разлика от опростения дълг на Полша, който не се намира лесно, щом като аз не го намерих след множество опити. Дали е изтрит, като срамно родилно петно на нова Полша? Нали често ни я сочат като пример за това, че не сме правили като нея и сами сме си виновни... Но доколкото помня, бяха й опростени 40 милиарда долара, половината от дълга. А целият наш дълг, за който толкова се шумя, беше 10 милиарда. На Гърция вече е 330 милиарда. И пак имат два пъти по-висок стандарт.

Според самия Лех Валенса,
- бивш президент на Полша за 1990-95-та;
- вождът на полската цветна "революция" 1981;
- електротехник от изчезналия вече Гдански корабостроителен гигант;
- бос на анти-социалистическия (?!?!?) "профсъюз" "Солидарност", закрит след като си свърши работата по демонтаж на социализма;
- СИН НА ПОЛЯК ОТ СВИТАТА НА US-президента РЕЙГЪН;

Същия бивш президент Лех заяви, че ПОЛША Е ЗАГУБИЛА В ПРЕХОДА  П О Л О В И Н А Т А  си икономика. Колко ли сме загубили ние? Никой не казва. Набляга се на кражбите. Какви кражби? Кражби на СКРАПА и земята на УМРЕЛИТЕ от ЗАГУБАТА НА ПАЗАРИ И ДОСТАВЧИЦИ ИНДУСТРИАЛНИ ГИГАНТИ.

И кой раздухва въпроса за тая кражба, ЕДИН ПРОЦЕНТ от стойността на РАБОТЕЩИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ? Кой СЕГА раздухва "българска вина" за да скрие чуждата? Сетихте ли се кой?
- ПАРАШУТИСТЪТ  Емил Кошлуков начело на Националната ТВ;
- обожателят на САЩ, който в соц. затвора (за опит за бунт във военно поделение) празнува... 4-ти юли;
- вождът през 1990-та на 300 студенти окупирали "демократично" Университета в    който учеха 10 000 студенти;
- стипендиантът на университета Санта Барбара, безславно завършил                        политология с БАКАЛАВЪРСКА степен (аз и децата ми имаме магистърски              степени)
- заловен след завръщането си с незаконен пистолет в Докторската Градина,
ЕТО ТОЯ ЧОВЕК сега създава общественото мнение в България!!!!!!!!!!!!


Нашите политици от всички цветове не са били толкова прости и послушни, щом като бързо разбраха, че за нас няма да има прошка и сведоха дълга практически до нула. До неотдавна, когато ни принудиха за 20-тина милиарда. И вече няма отърване.

А как ЕС ни стимулира да ги настигаме? Това е обширна тема, затова да започнем с главното. Банките и търговията вече са предимно в чужди ръце. И естествените монополи (ток, вода и др). Това са най-тлъстите парчета от националния доход, които ИЗНАСЯМЕ (крадат ни ги, по-точно) След промените, още в първите дни Европа наводни пазара ни с помощи от краве масло и маргарин (коеито не ни трябваха). И нашите крави влязоха в бурканите. "Реалните граници" опустошиха земеделието и ядем вносен зеленчук! Вече малко неща на пазара не са вносни. В началото на 90-те ни принудиха да увеличим цената на тока, така химията и металургията ни станаха непродаваеми. Спряхме под груб натиск 4 ядрени реактора...

Отвън чудесно са знаели, че убиват икономиката ни, знаеха го и хиляди хора у нас, но НЕЗНАЕЩИТЕ имаха могъща подкрепа отвън...

А при убита икономика, всичко останало умира от "естествена смърт" - образование, култура, здравеопазване, спорт и самият дух на народа. Кой решава коя икономика и кой народ да живее? Това е геополитическо решение.


Ако нашите политици сами са грешили толкова съдбоносно, защо съюзниците не ги посъветваха? Те не се притесняват да го правят. Помните как една европейска пратеница се провиквеше по телевизията към протестърите "Искам да ви чуууяяяяя". Научила български, милата. И няколко посланици се включиха в хора срещу "Южен поток". И това дипломатическо безобразие го извърши просветена Европа и САЩ.. Не в наш интерес. Тайна велика за чий...

Западните елити са знаели как, и са можели да ни дадат шанс за нормално развитие, но не са пожелали. Осъдили са ни на изживяване. На други бивши членове на СИВ това беше спестено. Само засега и донякъде. По понятна причина - те исторически са русофоби и са нужни за разпалване на антируска истерия и евентуално за пушечно месо, като украинците.

Нас ни готвят за "бомбено месо" при ответен удар срещу американските бази у нас, още повече, че купихма от САЩ самолети Ф16, носещи ядрени бомби.




Гласувай:
5



1. morskipesni - Всичко е вярно.
28.05.2020 09:48
Този подем бе отбелязан от Европата и се постараха да ни разделят и разгонят по света.
цитирай
2. krumbelosvet - Както се очакваше
28.05.2020 13:58
Налазиха поста и оставиха палци разни психо-десни с техните ЧУсТВА, известни до втръсване. Апоапоффф и др., като некойси Peter, Peter Grigorov, така си е писал името, родолюбецът. Било го гнус от мене. Ми sorri, но си е негова работа.
цитирай
3. pando - PRIVET
29.05.2020 09:50
Ot PANDO!
цитирай
4. pando - PRIVET
29.05.2020 09:50
Ot PANDO!
цитирай
5. krumbelosvet - Да се преиздаде
08.01.2021 01:55
Да се преиздаде
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954174
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031