Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2010 10:41 - Против ГМО
Автор: flyco Категория: Политика   
Прочетен: 2537 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Аз съм против това в България да се произвеждат, продават, употребяват, преработват, експериментират, снимат и подушват генно модифицирани организми!
Аз съм против това в България да се приема или поправя някакъв закон за ГМО, просто не трябва да има такъв закон, а тотална забрана, тук, в България.
Аз съм против това на българските граждани да се оставя да решат дали ГМО е полезно за тях или не. Вредно е, не за тях, а за поколенията след тях.
"Разговорът" за ГМО е манипулация. Няма такъв разговор. Има само една причина за появата на ГМО и тя не е човешкото състрадание.
Ще се присъединявам към всяка инициатива против ГМО в България!


Тагове:   ГМО,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Добре де...
06.03.2010 13:11
А не мислиш ли,че ГМО биха били полезни за страни като Бангладеш,Сомалия или Етиопия примерно..?С генно модифицирани картофи от един декар,могат да се изкарат до 20 тона продукция.При не генно модифицираните,това е невъзможно...
цитирай
2. flyco - =
06.03.2010 19:09
Смятам, да. Това го каза и Йежи Бузек на лекцията в София. Не казвам, нищо повече от това, което съм казал, а именно че съм против да се прави каквото и да е с ГМО в България. Между другото Бузек каза, че също е против ГМО, с това започна отговорът на въпроса, който му беше зададен, а след това направи толкова дълго пояснение след едно "НО", че едва ли някой се сеща, че той всъщност е против. Моето лично мнение и убеждение е че тези храни не трябва да се произвеждат в най-плодородните пояси на Земята. След като са генномодифицирани, то нека ги модифицират така, че да никнат там където нищо друго не може - какво им пречи, като не могат - да развият науката. Използването на земята в България е толкова не ефективно, че да се търси ефективност чрез ГМО е кощунство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1369988
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476