Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 21:08 - Първанов не е новина
Автор: flyco Категория: Политика   
Прочетен: 2385 Коментари: 5 Гласове:
5



Ето това е новината!
От нея става ясно, че правителството прилага ляво решение на неотложен проблем. Да, това е в противоречие с програмата, с която ГЕРБ взе властта. Да, това е в противоречие с очакванията на тези, които ги подкрепиха. Да, за това не се говори. А! И защо не се говори? Ами защото се говори за друго - за диалозите от сериала Първанов:Дянков, брои се резултата, отчитат се временните предимства и недостатъци, правят се залагания... Всъщност точно на това му викат зрелища бе хора, цирк. Когато няма хяб зрелищата стават все по-реалистични и все по много. Не ни ли стигнаха 20 години за да го разберем?
По впроса за зрелището: Президента няма да подаде оставка, нито ще бъде отстранен. Нещата първо ще се проточат, после ще заглъхнат. В края на краищата резултатът от всичко ще излезе в Държавен вестник точно тогава когато на никой няма да му пука какъв е. Толкова. Не, това не е договорено. Не си мислете, че всички мачове в бг-първенството се договарят. Просто и двете страни имат полза от такова развитие и то ще се получи като сбор, като резултат, като най-малко общо кратно.
През това време, в следствие на новината по-горе, ще фалират хиляди, а още толкова ще съкратят половината, които сега четат тези редове. Ами четете и чакайте. Надявайте се на Христов или на Тренчев да ви оправят, да ви помогнат, да ви закрилят или организират. Седете и чакайте... или идете в чужбина, ако все още има къде да отидете.


Тагове:   новина,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miralyub - Абе, не случайно на 3 март ББ направи ...
07.03.2010 21:23
Абе, не случайно на 3 март ББ направи паралел с Папандреу и неговата политика за пълнене на бюджета с по-високи данъци...
Ми, щото нашичкият вече го е бил изкопирал от гръка- това е.
Сега ,по същество, новите моменти в Кодекса за социално осигуряване наистина чак сега се осъзнават от хората- днес говорих точно по тази тема с потърпевши. Шокирани са! И възмутени! И готови да скочат протестно срещу ограбването веднага.
А на по-следващ етап да минат тотално в сивата икономика!!!
цитирай
2. flyco - ...
07.03.2010 21:31
Масовото не спазване на закона е неизбежно.
цитирай
3. haralanov - Отдавна съм го казал...
07.03.2010 22:29
Чужбина е някакво спасение.Аман от патриотарски нахъсвания!Щом тук животът е скапан,нищо лошо няма в това човек да опита някъде другаде!Това,че ГЕРБ едно са казали,а друго правят...Нищо необичайно!
цитирай
4. bowman - Е това ...
08.03.2010 05:00
Не го разбирам, нямаше ли закон да не облагат по няколко пъти за едно и също . От камък вода ли смятат да изстискат ?
цитирай
5. flyco - Re: 4.
08.03.2010 11:20
И вода и сол и захар и каквото пусне, дори и това, което не може да пусне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1374728
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476