Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2010 14:34 - Големи глупости
Автор: flyco Категория: Политика   
Прочетен: 3125 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 09.08.2010 14:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Относно божидардимитровите автоголове.
Понеже човекът вече имаше жълт картон, сигурен бях, че изявленията му относно едни шибани зърна не са случайно изтървани фрази или пък плод на някакъв афект. Дори и в аудиоварианта на интервюто с въпросните шибани той прекъсна т.нар. афект, каза нещо на някого и после пак продължи с афекта :) В такъв случай театро няма, всъщност има но се получава преиграване, което ме кара да мисля, че всичко това не е случайно. На другия ден за потвърждение на посоката на изявленията последваха едни зърна. Значи нищо случайно няма тук. Тогава защо го прави?
Успоредно с тези изцепки дойде новината от Канада за заловени 21 000 културно-исторически ценности от България! Не един, два или 21, а с 21000! В такъв случай, ако Б.Д. е бил поставен на изхода на един паричен поток за да го контролира като следи за едни суми, които да се отбиват процентно от него в точно определена посока... И тръгват едни съмнения, едни подозрения. Например какъв процент от тази канадска далавера трябваше да отиде в точно определената посока и колко всъщност е отишъл. Та докато вървят сметките на Б.Д. вероятно изпреварващо му е припарило под краката и вместо да го увърта и да чака божието наказание приема да предизвика съдбата като напълно съзнателно си изкарва втори жълт и съответно червен картон. Така изхвърчава от правителството и спира да носи отговорност за процентните отбивки в точно определената посока. Тук обаче се припокриват едни официални с едни неофициални отговорности. И докато от официалните може да се спаси, от неофициалните този финт няма да е достатъчен. Тогава ко прайм? Ами дю шеш! Обявяваме Созопол за втори Йерусалим и разчитаме на това, че генерираните от находката приходи ще попълнят неофициалната точно определена посока.
Разбира се това са големи глупости!
Не се включих в масовия вой срещу Б.Д. поради тази хипотеза. Продължавам да съм убеден, че той я предизвика нарочно целейки излизането си от правителството поради точно определена формална причина. Толкова точно определена и толкова формална, че да изключи истинската /в случая на хипотезата/ неформална причина.
Ако вървят залагания за това дали Б.Д. ще бъде разкаран от правителството аз залагам за това, че да, ще бъде. От това всички ще са формално доволни, найвече той самият.



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - аз се удивих на наглостта му да твърди, че всички хотели по Черноморието са за ети...
09.08.2010 14:49
минах и видях... грозни сгради , кичозни, своеобразни архитектни франкенщайновци, празни или полупразни, а морето...трудно може да се види от тази бетонна "китайска стена"... мутрите ли защитава тоя БЪЛГАРСКИ министър?!
да, може и да сме "шибан народ" наистина, щом допускаме 21 година управлението на цинично откровени бандити... и все от страх...или от мисълта, че нищо не можеш сам...((
цитирай
2. lado - Да, има нещо в картинката, което те ...
09.08.2010 16:06
Да , има нещо в картинката, което те кара да възкликнеш :"Что-то не так!"
цитирай
3. flyco - Re: 2. lado
09.08.2010 16:25
С възклицанията приключих, а ако все пак се случат ги правя на български с не особено цензурни изрази.
цитирай
4. zahariada - Анализът е добър, само, че...
09.08.2010 17:49
... нивото е държавна власт. Б.Д. е не много умен и, ако го лашнат може да пропее. Този риск старата мутра Б.Б. няма да допусне. Още повече заради нарцисизма, от една страна и рейтинга от друга. Не забравяй, че изпълнява поети задачи.
цитирай
5. flyco - Re: 4. zahariada
09.08.2010 22:09
В смисъл, ти се обзалагаш, че Божидар Димитров ще остане в правителството ли? :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1367231
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476