Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 11:11 - Президентски номинации
Автор: flyco Категория: Политика   
Прочетен: 3387 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 06.10.2010 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да се преценява дали е рано или не за президентски номинации няма никакво значение защото има само един ден, в който те не са актуални - денят когато е избран новият президент. От следващият започват да се оформят предложения за негова алтернатива.

1. ГЕРБ: Цветан Цветанов
2. НДСВ: Антония Първанова
3. БСП: Петър Курумбашев

Засега не виждам други ясно откроени предложения.


Тагове:   номинации,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miralyub - Хммм, вярно, че само се говори, без ...
08.09.2010 11:14
Хммм, вярно,че само се говори, без конкретни именца...
Но нещо Кунева ми се върти... Още след напускането на поста еврокомисар я споменаваха...
Въпросът е кой ще наддава за нея?
цитирай
2. bowman - ; )
08.09.2010 11:38
Раничко е ... (и след Първанов се питам за каквоз е таз проклетия ...)
цитирай
3. flyco - Re: 1. miralyub
08.09.2010 11:49
Кунева си живее безпроблемно в ЕС, освен това зад гърба си има достатъчно успешна биография за да успее да го прави и занапред. За нея връщането в България ще е крачка назад, дори като кандидат-президент. Още повече, едно неуспешно състезание съвсем не и е нужно. А какво се случва с Първанова след изтичането на мандата и в ЕП?
цитирай
4. flyco - Re: 2. bowman
08.09.2010 11:51
РЗС иска промяна на Конституцията към Президентска република, съвсем откровено. Не че са някакъв фактор, но медийното облъчване продължава.
цитирай
5. miralyub - ама Първанова силно се обезличи в ...
08.09.2010 11:51
ама Първанова силно се обезличи в ЕП.
цитирай
6. fire - miralub,
08.09.2010 18:51
как се е обезличила като е най-активният български евродепутат, а и е номинирана за такъв на годината?
цитирай
7. анонимен - Има и скрити лимонки
15.09.2010 09:45
Защо подценяваш Бойко? Той не е завършил нищо до края, но винати със самочувствие е вървял напред. Беше гл. секретар на МВР - отказа се, защото "той ги хващал, а те ги пускали", но "народа" одобри. Беше царски кандидат за депутат, водач в два района и не постигна блестящи резултати - отказа се. "Народа" отново одобри. После му пуснаха уреден мач за кметския стол в София с Татяна Дончева. Нея я изпържиха елегантно Първанов и компания, на които служеше, с обещание за евромандат след загубата и сега цвили и отвори очи за истината ама късно е свахо. Бойко сречели народната любов с ярка разлика и обеща да ги бие все така. После заплака че му пречи общинския съвет и му връзва ръцете. Избраха го отново с голямо мнозинство и той обеща да се справи с кризата с боклука и до 2011 г. в столицата да има завод за неговата преработка. Започна да му пречи правителството и той стана министър-председател с народната любов. Забрави за завода за боклука, а срока на обещанието дойде - дотодина, пък няма нищо, освен обещание за вдигане такса смет и ликуванито народно. Като министър-председател започна да се бори с престъпността в условията на криза с желанието тя да продължи вечно /и кризата и престъпността/. По стар обичай решеже ленти и чупеше бутилки пред камерите.Народа взе да се весели като по живково време, но има признаци да му писне. Това е времето Бойко да се кандидатира за президент и да обере гласовете на влюбените в него и на тези, които не искат повече да го виждат като министър председател. Така той може да се похвали, че каквото е пожелал го е постигнал, Дянков ше остане без идол и ще рухне, а "народа" ще дивее от щастие че пак се връща към времената на "Човека от народа". Защото този народ на това е научен. А някога в мрачното Средновековие един испанец бе написал, че свободата Санчо е велико нещо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1367346
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476