Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2010 20:48 - за Калина
Автор: flyco Категория: Политика   
Прочетен: 4833 Коментари: 7 Гласове:
24

Последна промяна: 04.12.2010 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това не е текст в защита на Калина Илиева. Искам да изразя протест срещу това да ме убеждават най-различни медии и най-различни журналисти, че Калина Илиева е черният дявол с пъклените замисли. Тя, единствената и най-важната. Отказвам да слушам тези простотии. На 29 години колкото и пробивен да си в страна като България не можеш да стигнеш по-далеч от обслужващ персонал. И тя е била точно това - обслужващ персонал на някого, на някои. Казали са и: ти си наш човек, искаш ли? Искам! И се е започнало. Ще ти изкараме немска диплома за да заемеш едно място. И са и изкарали, може въобще да не е стъпвала в този университет, но колелото се е завъртяло.Относно дипломата си тя може да е убедена, че не е фалшива. Та нали е "наш човек", Как така ще и е фалшива дипломата. Нашите хора са уредили нещата и тя им вярва, разбира се, че им вярва и служи. По същия начин е била уредена към хората на ОЛАФ у нас, искало се е само да се усмихва и да ръси приятно настроение около себе си. Явно това го може. Следващото стъпало - уреждане на входа на парите. Сигналите, които е пращала за проверки към ОЛАФ като шеф на фонд "Земеделие" са били резултат на личните и усилия да изкара едни пари за себе си. Но тя не е била назначена за шеф на фонда заради това. А заради какво? Някой спомена ли? Не! И няма да спомене, защотно всички са заети да ни убеждават, че тя е работила за себе си, за кариерата си, за удовлетворяване на някакви лични щения. Всички тези простотии са следствие от правилата на живота, който е водила. Да си "наш човек" е отговорна задача, иска се преданост и отдаденост, дори забременяване може би...
Искам името "Тадаръков" да изгрее в медиите!


Тагове:   Калина,


Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ааа, нещо не си в час!
04.12.2010 21:22
калинка е учила няколко семестъра в немския университет и го е зарязала.
цитирай
2. haralanov - Името Тадаръков отдавна е изгряло
04.12.2010 21:49
Името на Тадаръков отдавна е изгряло в нашите медии.И...нищо!Приятелю,не бъди наивен и не си мисли,че нещо ще се случи.Съд,затвор,връщане на едни пари...ала-бала.Съгласен съм с теб,че по всяка вероятност зад Калинка стои някой.В тази наша държава всичко минава без последствия.До няколко месеца този скандал ще бъде потулен с няколко други.И всичко ще се размие някак от само себе си!
цитирай
3. анонимен - коко
05.12.2010 12:00
Искаш да кажеш , че е "бушонче" ? Тя просто е дъщеря на баща си (може би свестен човек) ,но той е бил навремето н-к на Боко. После идват благодарностите. А Калинка -нещо крие и то няма да излезе на яве. Смо се чудя как така в България .тя няма началник ,който да е контролирал работат й. Мирославчо Найденов -ти също нещо криеш и недоизказваш.!!!!
цитирай
4. flyco - Re: 3.
05.12.2010 14:55
Мирослав Найденов съвсем логично се опитва да прехвърли цялата вина върху Илиева.. Дори никой да не иска това от него той е длъжен да го направи, а нас да направи на глупаци. Как се става Министър в България? Това е толкова банална тема, че за нея се сещам само в случаи като този с Калина. Защото както тя е станала шеф на фонд "Земеделие" така и Найденов е станал Министър. Ако критериите все пак са различни, никой не го е доказал логично.
цитирай
5. анонимен - Да , Тадаръков изгря......
06.12.2010 16:17
СЛУШАХМЕ ГО, КАК И КОЛКО БИЛ НЕВИНЕН......ДО ОТКАЗА НА ЕВРОПА ДА ПЛАЩА, ЗА ДАЛАВЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!
СЛЕД ,ТОЗИ ОТКАЗ ...ТАДАРЪКОВ ,СЕ ИЗНИЗА , КАТО "МОКРА ВРЪВ" ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ВЪПРЕКИ ,ЧЕ.... ТОЧНО ТОЙ, Е НАЗНАЧИЛ
К.ИЛИЕВА!
И....НЕ Е САМО ТЯ, ЗАЩОТО ТАМ СА СЕ ЗАФОРМИЛИ ГРУПА ОТ СРЕБРОЛЮБИВИ И ВЛАСТНИ ЛЮДЕ, ТЪРСЕЩИ ЛЕСНА И БЪРЗА ПЕЧАЛБА!
УДОБНИ И ЛЕСНО СМЕНЯЩИ СЕ ФИГУРИ ЗА БЪРЗА ИГРА НА ПАРИ--НО ,ЯВНО С "ВИСОКА ПРИЕМНА МИЗА" ,ЩОМ Е ПОСТЪПИЛ И СИН -НА РУСЕНСКА МИТНИЧАРКА,С ЧИН-ДИРЕКТОР, НЕЗАВИСИМО ОТ СКОРОШНОТО СИ ИЗЛЮПВАНЕ ,КАТО ВЕТ.ЛЕКАР И СПЕЦИАЛИСТ!
МАЙ ,ТАМ ИМА ДОСТА ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ -НЕ Е САМО ШЕФКАТА НА ОТДЕЛА...
цитирай
6. lelya - Прав си. Ето малко надявам се пол...
12.12.2010 11:00
Прав си. Ето малко надявам се полезна информация.
В държавната администрация има определен ред за кариерно развитие и той е горе-долу следния:
Длъжностите в администрацията са - младши, старши и главен експерт (инспектор). От своя страна за всяка длъжност има определени пет ранга. Израстването в ранг става през три, пет или осем години. Ако си младши експерт на 2 години трудов стаж, какъвто е случая, рангът ти е най- ниския - пети. С тази длъжност по закон не можеш да бъдеш допуснат до конкурс за нито една от по-горните длъжности, та какво остава за ръководна. В държавната администрация се провеждат конкурси постоянно и за всяка длъжност има определени изисквания. В случая назначаването на нашата девойка се е осъществило нарушавайки всички законови изисквания. От друга страна избора за председател на фонд, агенция, дирекция е политически и погледнато по този начин нарушение няма, просто главните експерти (които имат право да се явят на такъв конкурс) пият по една чаша студена вода и продължават да работят с ясното съзнание, че през 4 години ще им слагат нов шеф, който първо трябва да го обучават и после да му се подчиняват. Това е положението.
цитирай
7. chara - Историята на Правешката "Калина Илиева"
16.12.2010 09:49
http://www.youtube.com/watch?v=Vh0XycHWndo

или
Срамните "тайни" на кадрите
http://chara.blog.bg/politika/2010/12/07/sramnite-quot-taini-quot-na-kadrite.646816
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1364206
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476