Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 22:36 - Тънки найлонови торбички
Автор: flyco Категория: Забавление   
Прочетен: 2896 Коментари: 1 Гласове:
5



Какво мислите за идеята на Министерството на околната среда и водите да се увеличи таксата върху най-тънките торбички?

 

Всъщност идеята на Министерството на екологията може да се окаже, че е само малка част от голямата идеята на правителството, изразена в маса бъдещи законови и подзаконови актове и състояща се накратко в следното:

Министерството на здравеопазването – Във връзка със зачестилите прояви на птичи, свински  и зайчи грип, глобалното затопляне и локалното охлаждане, всички хранителни стоки освен стандартната си опаковка да бъдат опаковани и в тънък найлонов плик.

Министерство на финансите - Всички тънки найлони се облагат със 100% акциз и 150% ДДС.

Министерство на вътрешните работи - Всеки бг-полицай с три чифта тънки найлонови ръкавици полагаеми месечно, против уроки и освободени от Дянковите конфузии.

Министерство на регионалното развитие и благоустройството - Търг с тайно наддаване за тънко полиетиленово покритие над асфалта на всички бг-автомагистрали за увеличаване на експлоатационния им срок.

Министерство на труда и социалната политика – Организиране на курсове за квалификация и преквалификация на работници и мениджъри обслужващи найлоновата промишленост с допълнение от уроци по френски език.

Министерство на физическото възпитание и спорта – Внесено е предложение в централата на FIFA относно това футболните врати преди мач да се запечатват с тънък найлон и мокър печат на съдията. Така при отбелязване на гол никога няма да има спорове минала ли е топката голлинията или не.

Министерство на отбраната, в тясно сътрудничество с Посолството на САЩ – Организиран е спешен внос на безмитен тънък найлон от САЩ поради засиления интерес на група американски инвеститори към българския пазар.

Министерство на образованието, младежта и науката – Обсъжда се предложеният от мл.н.с.инж. Ганев метод за използване на тънък найлон като гориво в атомната промишленост.

Министерство на външните работи – Преговаря със страните от ОНД за износ/реекспорт на български/американски найлон.

Министерство на културата – Сключва договор с Кристо /Христо Явашев/ относно проекта му да опакова Луната. По предварителна информация ще се използва тънък найлон с надпис „булгар-булгаааар”

Министерство на икономиката, енергетиката и туризма – след дълга пауза от там дойде новината, че те са против. Против какво точно не казаха.

Министерство на правосъдието – Колеги, всичко е законно, прекалявайте!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - uhwbh6
09.02.2011 17:13
jwf9jg8hwignsu8hf8wsnefqwertyuiop[';lkjhgfddsaazxcvbnm,./




][poiuytresx vbm,./'[' poiuytrdcv bnm,;[iuytfvbjkl0ouyuijopiuytdtyujhkop98763e4567890
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1369984
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476