Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2010 17:00 - "Панорама"ични наблюдения
Автор: flyco Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2016 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Очаквам в най-скоро време държавното и партийно ръководство, подкокоросано от Лютви Местан, да формулира решаването на научно-технически проблем от БАН. Тема: "Оползотворяване на отразената от Луната слънчева светлина чрез фотоволтаично преобразуване в електроенергия за нуждите на малкия и среден бизнес", засега при пълнолуние, с тенденция за увеличаване на КПД и включване в процеса на непълните лунни фази.
Разбира се Лютви имаше подмолното очакване Бойко да се закачи на кукичката, но премиерът наш доктор Борисов опитно отклони въпроса към неприсъстващия в студиото на "Панорама" представител на БСП. и т.нар. "Цанков камък". Ако беше поел по предложения от Лютви път той би се сблъскал с отговорността да постави за решаване пред БАН релативна на възможностите на академията задача, което пък можеше да постави под съмнение неговите възможности да я формулира. Премиерът наш велик веднага пресметна "+" и "-" и поради очерталата се явна тенденция на "-"ите предпочете да говори за друго. Другият Бойко пък съвсем мазно го подкрепи като намекна с езика на тялото, че за този разговор няма време.


Тагове:   наблюдения,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Накрая...
25.10.2010 18:51
Накрая държавичката ни ще се разпадне!И то под напора на собствената си глупост и несъстоятелност!Не ми се коментира повече!Толкова мерзост в политическото тук и сега,че...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1374136
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476