Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2011 22:29 - и аз за ПСА
Автор: flyco Категория: Политика   
Прочетен: 7399 Коментари: 7 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Към всички русофоби: Вие защо боядисахте паметника в тъмни доби?
Към всички русофили: Вие защо измихте паметника в тъмни доби?

Това общество ли е нашето? Задават ни дневния ред, да се лаем едни други, а през това време се поемат нови ангажименти за АЕЦ "Белене" и се разработва добива на шихтов газ в Североизточна България.
Защо по тъмно? От какво ни е срам: и едните и другите? Много ли станаха въпросите, а? Много! И още повече ще стават. Утре ще се питаме абе това Слънце защо изгрява от Изток? Толкова сме деформирани и затъпели, че ще започнем всеки ден да откриваме електричеството и да се дивим на научния си гений. На маймуни ни направиха. На мамймуни се направихме.


Тагове:   паметник,   маймуни,   ПСА,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mamkamu - Прилагането на закона не може да ...
22.06.2011 09:34
Прилагането на закона не може да става по тайни доби, за разлика от рисуването на графити. Или?

Иначе за Белене и газа си прав... Но за разсъжденията за тях се изискват мозъчни усилия, които не всеки може да положи. За туй е по-лесно да се дрънкаме за стари работи, където мнението на всекиго вече е утвърдено, автоматично и базирано по-скоро на чувства, отколкото на мисъл :)

Айде със здраве!
цитирай
2. flyco - :)
22.06.2011 12:09
Прилагането на закона :) че кой го е приложил? Между хвърлянето на яйца и рисуването на графити не намирам голяма разлика. Една женица метна три яйца върху колите на "Атака" и медиите бурно я одобриха. Ако подобно на нея някой отиде да хвърля яйца по паметника посред бял ден дали ще си получи одобрението? Не вярвам. Точно заради това всички яростни възмущения срещу изтриването на боята висят във въздуха като балони.
цитирай
3. haralanov - Малко уточнение...
22.06.2011 14:05
Първият въпрос е към мен но с едно малко уточнение.Аз не съм русофоб и никога няма да бъда!Аз съм съветофоб и винаги ще си остана такъв!Въпросът ти е неправилно зададен.Помисли малко...Става въпрос за паметник на съветската армия.Ти на тая армия освободителка ли и викаш?И ако да,от какво ни е освободила?Най-безумният отговор на всички ,,деформирани и затъпели" зомбита е,че сме били освободени от фашистко робство.А защо по тъмна доба?Ами,защото според сегашната власт това е ,,углавно престъпление".Посред бял ден ако е ще има най-малкото арест без възможност за довършване на веселата картинка.Дано правилно си ме разбрал!Здрав бъди!
цитирай
4. germantiger - ...
22.06.2011 18:20
Днес някои леваци (потребители с леви убеждения или левашко мислене дават за пример паметника във Виена), то и гробище има там пак на тия съветските изнасилвачи - разказва се, че ок. 150 000 виенчанки са изнасилени от съветско-руския мужик.

Апропо паметника във Виена и сталинския площад е бил "нападнат" след изтегляне на съветските убийци, паметника разрушен, но впоследствие възстановен - разказват, че и съветската страна в онези години е дала "бая пара" за да има "права" върху съградения отново паметник. Съжалявам че, не съм се интересувал каква е точно истината и какво е правното основание да се въздигне пак итн.

Това не ме интересува в детайл, защото и в детайл и в рамка знам идеално тази истина - съветската армия (каквато става с указ от февруари 1946г.), всъщност Работническо-Селската Червена Армия е армия убивала, насилвала и грабила цивилно население в Европа! Това ми е достатъчно да плюя върху всеки неин паметник или мемориал!

АЗ НЕ СЪМ РУСОФОБ - ПОЛУГЕРМАНЕЦ СЪМ С РОД ОТ ЛИКВИДИРАНАТА ИЗТОЧНА ПРУСИЯ - ОСТ ПРОЙССЕН, ИМА И ВЕСТ, С РОД ОТ ЛЬОТЦЕН, ДНЕС ГИЖИЦКО ПРИ ПОЛСКИТЕ ШЛЮХИ!

Позволявам си, "нахално" да предложа моите:

ЕДИН ГЕРМАНЕЦ ПРОТИВ 9 МАЙ...

http://germantiger.blog.bg/history/2011/05/09/edin-germanec-protiv-9-mai.744071

МОИТЕ ПРЕВОДИ ЗА СЪВЕТСКИТЕ УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/05/genocid-dyshterite-na-germaniia-1.723077

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/12/genocid-dyshterite-na-germaniia-2.727897
цитирай
5. hatanasov - Нарушаването на един куп закони...
22.06.2011 19:31
започва още с построяването на "паметника". Първото нарушение, е че е издигнат на място дарено за определени цели, които са били изпълнени и така е нарушена волята на дарителя. С това нарушение можеше да бъде построен и на мястото на СУ, и нямаше да има разлика. А защитниците не изтъкват какво са разрушили, за да бъде на това място.
цитирай
6. flyco - Re: haralanov
23.06.2011 16:06
Разбрах те. Постът ми е предизвикателство и към тези, които смесват понятията. Ти не си сред тях.
цитирай
7. flyco - ...
23.06.2011 16:10
В България най-лесно се бяга от отговорност с оправданието "заварено положение". Тук нищо не е "заварено", толкова много история има отдолу.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flyco
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1367282
Постинги: 276
Коментари: 2447
Гласове: 17476